За хлапето  на тайнствената Мирослава, която пострада при покушението на

...
За хлапето  на тайнствената Мирослава, която пострада при покушението на
Коментари Харесай

Любовницата на Алексей Петров крие таен син

За хлапето  на тайнствената Мирослава, която пострада при покушението на Алексей Петров се приказва, че е дете на някогашната барета. 4-годишното момченце на спортната дама е кръстено Илия на  бащата на Трактора. И доста наподобява на починалия си баща.  Хора, с които е работила Михайлова описват, че Алексей Петров му е татко или най-малко го имал за лично дете.

Преди пет години любовницата на Трактора внезапно изчезнала от мястото където работи. А когато се завърнала изненадала сътрудниците си с вестта, че към този момент е майка. И откакто никой не знаел да има интимна връзка с някой мъж изначало разказвала, че момченцето й  е от донор.

В следствие първичната й версия се трансформирала и почнала да показва Илия за осиновен. Няма обаче никакви доказателства в тая посока, а от дълго време е известно, че в България е много мъчно на уединен родител да му се позволи да осинови дете.

Нейни сътрудници се съмняват, че Михайлова може да употребила сурогатна майка с цел да подари обичания си със наследник. А Трактора от доста години наред мечтаел да има мъжки правоприемник.

А когато Илия се ражда Мира не била в първа младост, а на 44.

С появяването на нов правоприемник на Алексей Петров обстановката става още по-заплетена. За Трактора се знае, че има единствено една законна брачна половинка, за която се бракува  през 1986 година Казва се Мариана Петрова, само че в никакъв случай не се е развеждал с нея. Следващата му половинка е Ива Петрова, с която има дъщеря Диляна. А в този момент внезапно в наследствената борба за благосъстоянието  на убития предприемач ще се намеси и майката на невръстния Илия. За който не се знае дали публично е припознат.

Тагове: new любовницата на Алексей Петров Мирослава Михайлова Мирослава Михайлова скришен син Алексей Петров син Илия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР